Wie zijn wij

De Rijschool

Rijschool Fryslân is opgericht door Arjen Hofstra. Door zijn motto: “Iedereen heeft recht op een rijbewijs” en zijn unieke persoonlijk ontwikkelde les systeem is Rijschool Drachten een begrip geworden.

Omdat Iedereen niet alleen in omgeving Drachten woont is Rijschool Drachten gegroeid en is het werkgebied uitgebreid naar heel Friesland. Om dit ook te laten weten rijden we sinds 1 januari 2015 ook onder de naam Rijschoolfryslan.

Onze rij-instructeurs hebben allen ruime ervaring en worden bij en omgeschoold indien noodzakelijk. Ons doel is om te zorgen dat onze kandidaten op een verantwoorde en veilige manier kunnen deelnemen in het verkeer.
We beschikken over rij-instructeurs die een speciale opleiding hebben gevolgd om kandidaten met faalangst te begeleiden en op te leiden. We doen er alles aan om u de juiste begeleiding te geven.

THEORIE-LESSEN:
De theorie-opleiding maakt deel uit van je rij-opleiding! Daarom besteden we hier veel aandacht aan.
We voorzien onze kandidaten dus niet alleen van een digitale theorie-opleiding maar geven een gedegen begeleiding.
We verzorgen sinds januari 2015 theorielessen waar onze kandidaten GRATIS aan deel mogen nemen, zo vaak als ze maar nodig hebben. We begeleiden onze kandidaten persoonlijk en professioneel.

Werkgebied

Ons werkgebied is heel fryslan. We hebben instructeurs in Drachten, Gorredijk, Leeuwarden en Franeker en we zijn nog aan het uitbreiden. (www.rijschoolfryslan.nl)

Onze rijschool maakt gebruik van Audi’s en Volkswagen. Wist u dat rijschool Drachten de eerste rijschool in Fryslan is die gebruik maakt van een Audi A5?